Szeretet, Idő, Halál - film és programajánló...

2017.04.14

Filmajánló: "Váratlan szépség" - SZERETET, IDŐ, HALÁL... A legtöbb tettünk mögött ezek állnak. Szeretetre vágyunk, még több időt szeretnénk és félünk a haláltól.... innen indulnak a történet szálai és többek között megmutatja, hogy miként emelkedhetünk ezeken felül.
Ennek kibontakozása akár az egyik fontos munkamódszerem leírása is lehetne: a One Brain (kineziológia) A FILMET INDÍTÓ SZAVAKhoz kapcsolódó
- félelmektől,
- fájdalomtól és
- a még több fájdalomtól való félelemtől
segít felszabadulni!

Ahogy néha "stresszológusként" mondani szoktuk:
Nem biztos, hogy meg tudjuk szüntetni a panaszaidat, de azt elérhetjük, hogy ne ragadj bele a negatív érzések bármelyikének csapdájába.
Visszaadjuk a Választás Lehetőségét a kilátástalannak tűnő helyzetekben is. Így az Élet Utat találhat magának... Veled együtt!
Ha eleged van a lehúzó érzések nyomásából és szeretnéd felfedezni a fényt az alagút végén, akkor gyere és tarts velünk! 2017. Május 6-n indul ismét egy csoport, mellyel 1-2 havonta, pár napos kurzusok során merülünk árnyékaink mélységébe, hogy aztán minden modul végén újjászülessünk és fényesebbé válhassunk. Eközben persze megtanulhatod mindezzel saját és akár mások életét is könnyebbé tenni. Az info@harmonizalas.hu címen tudsz jelentkezni.

Minden megosztást köszönök!

További csodaszép napokat kíván:
Széplaki Viktória, Viki - info@harmonizalas.hu
https://kiegyensulyozottsag.webnode.hu/
https://magabiztossag.webnode.hu/
https://gyerekfejlesztes8.webnode.hu/
www.harmonizalas.hu

FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE ide kattintva - a megnyíló űrlap kitöltésével lehetséges.