Képzéseink

Képzéseink a függetlenség felé visznek: elősegítik a megértést, jobb rálátást adnak az életünkre, a működésünkre, növelik a tudatosságunkat, konkrét gyakorlatokat, módszereket adnak melyek a fejlődést, építő változást teszik lehetővé!

2019. augusztustól megújult www.harmonizalas.hu oldalunk, a legfrissebb információk már ott találhatók!  

1 napos képzések

Időpontok a NAPTÁRban!

Attitűdök oldása

Korlátozó hitrendszereink oldása

Elménkben számos, tudatalatti program fut, melyek - néha észrevétlenül - korlátoznak bennünket. E képzés feltárja e szokásbeli akadályok hátterét, tippeket és módszert ad az oldásukhoz, hogy kibonthassuk (akár rejtett) képességeinket (is) és szabaddá váljunk!

Kapcsolati tréning

Trükkök és 1 'térkép', hogy jobban eligazodj a kapcsolatok útvesztőiben

Hatékonyabb kommunikáció, együttműködés.
Könnyedebb megértés, elfogadás...

STRESSZ NÉLKÜL KÖNNYEBB...

Háttér és több kiegyensúlyozó gyakorlat

Önbizalom, önérvényesítés felé vezető első lépések! Mi segíti és mi akadályozza a megoldást, megértést, megjegyzést, felidézést...

MIRE FÓKUSZÁLSZ?

Önérvényesítés, céltudatosság... támogatása

Avagy mi segíti és mi akadályozza célod elérését.
Egy kis neurológiai, egy kis tudatkutatási ismeret... a háttérhez. +
Lépések a megvalósítás felé és egy egyszerű módszer, mely az eredményességet növeli.
Ajándék változásnaplóval!

1 napos képzéseinken bárki részt vehet. Nem kapcsolódnak szorosan egymáshoz. Bármilyen sorrendben részt lehet venni rajtuk, ill. érdeklődésünknek megfelelően válogathatunk belőlük.

Reiki képzés - egymásra épülő modulok

Ha tudatosabban bánnál az Energiával, szeretnél gyorsabban Feltöltődni, magasabb rezgésszintet elérni, stabilizálni, akkor a Reiki egyszerű, bárki által megtanulható módszerével lehetőséged van minderre.

Kezdő szint - alapok.
Haladó szint - Szimbólumok, Csakraharmonizálás...
Mester szint - Tudatos Ráhangolódás...

Bővebb infóért klikk ide.

Komplex, egymásra épülő modulszerű képzés

One Brain - kineziológia tanfolyam - Út a FÜGGETLENSÉG felé!


Lépésről lépésre megad minden eszközt, hogy az élet bármely területén elérhesd a kiegyensúlyozottságot, így egyre mélyebb Ön- és Emberismeretre tehetsz szert.

Ezen az úton haladva kibontakozhat Az, A Csoda Aki Te vagy, és aminek a lehetősége születésed óta benned van!  Naptárunkban vannak az időpontok!

1. modul - 2 nap - megismerjük a módszer alap eszközeit és megalapozzuk a magabiztosságodat!
2. modul - 3 nap - oldjuk a legfontosabb félelmeket, az elvárások okozta feszültséget...

2,5. 'modul' - 1 nap - tüneteink jelentése - VB* a testen (*Viselkedési Barométer)

3. modul - 3 nap - megismerjük 'arcunkra írt' adottságainkat, kiteljesedésünk kulcsait...

4. modul - 4 nap - Hogy lehetek az, aki szeretnék ...? azaz LÉNYEGI ÉNünk támogatása.
Bach-virágterápia használata izomteszteléssel.

5. modul - 4 nap - Arcelemzés kiterjesztése, Tagadásaink oldása

6. modul - 4 nap -Generációs ügyek , Fájdalomviselkedések, Meridiánok és kapcsolódó izmok oldása .

És ezzel még nincs vége...

Bővebb infóért klikk ide.

Hála a módszer kidolgozóinak

A fenti képzéseket az alábbi 3 embernek köszönhetjük, akik 1983-ban létrehozták a One Brain rendszert vagy Three in One Concepts-et, a mai multidimenzionális formájában, a test, az elme és a lélek, a spiritualitás egységére fókuszálva. Hála nekik! Pár sorral szeretnék emléket állítani nekik:
Gordon Stokes (1929-2006) - integrálta apja, Thomas Gordon hatékony kommunikációs technikáját (Szülői eredményesség, PET tréning - értő figyelem), a Touch for Health-nél oktatási igazgatóként eltöltött időszak kineziológiai ismereteivel (pl. a HKO 5 elem tanának és a Meridiánok használatával), valamint a perszonológiában (viselkedés genetikában) szerzett jártasságával gazdagította a módszert. Ő fedezte fel az Érzelmekkel és Múlttal való munka fontosságát.

Daniel Whiteside (1933-2013) - 8 éves kora óta foglalkozott perszonológiával (az emberi külső milyen belső tulajdonságokat, minőségeket takar. Viselkedés genetikaként is említik). Szülei Robert és Elisabeth Whiteside úttörő munkát végeztek ezen a tudományterületen, és az Egyesült Államokban az első ilyen főiskolát is létrehozták. Itt találkoztak Gordonnal. Hihetetlen irodalmi, zenei és művészeti ismeretei nagyban hozzájárultak ahhoz a mély emberismerethez, amely a Three in One Concepts számára általa írt haladó tanfolyamok, (mint például a Gyemekkor, szexualitás, öregedés, Mohóság, bűntudat, Isten, Serdülőkor, érettség, szeretet, Szexualitás) szövegeiben is tükröződik.


Candace Callaway (1949-2005) - Kiemelkedő tudatossági szintje, metafizikai és Viselkedés Genetikai ismereteivel gazdagította és mélyítette a módszert. Nagy érdeklődést mutatott Gordon munkája iránt. Daniellel végzett kutatásuk eredménye a perszonológián alapuló Szerkezet = Funkció (A/F vagy Sz/F) egyedülálló megközelítése.  A testen lévő Veselkedési Barométer születésében is jelentős a szerepe.

További lehetőségek - együttműködő partnereinknél

Romhányi Borbála - Hanael Ezoterikus Stúdió  +36 30/ 311 5677  hanael@t-online.hu

  • Spirituális karma asztrológia képzés
    A hangsúly az önismereten és a karmikus életfeladaton van.
  • MEET - Mentális Egyensúly Tréner képzés
    1 éves személyiségfejlesztő tanfolyam aminek a célja a test-lélek-szellem egyensúlyának a helyreállítása - ehhez segítségül hívjuk az ősi gyógymódokat, úgymint kristályterápia, színterápia, vizualizációs és meditációs technikákat, valamint az asztrológia, tarot és JiKing ősi bölcsességét.


Harmonizálás Képességkibontakoztató Központ | 2016 | Üdvözlünk a kiegyensúlyozottság felé vezető úton!
Az oldalt a Webnode működteti
Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el