KAPCSOLATOK – egymásra hatás

2017.01.25

Minél szorosabb a kapcsolatunk valakivel, annál inkább hatással vagyunk egymás életére, annál inkább "érezzük a másikat". Ez a leginkább a szülő-gyerek esetben szembetűnő, de bármely más, kapcsolatban is előfordul. Ilyenkor annyira egymásra vagyunk hangolódva, hogy minden a másikat ért hatás bennünk is tükröződik valahogy (bennünk is kivált dolgokat, akár fizikai tüneteket, akár fura érzeteket, vagy megérzéseket...). A szakmámban ez legtöbbször úgy jelentkezik, hogy a gyerkőc tünetei jelzik a szülő(k) belső feszültségeit. Mit lehet ilyenkor tenni? Ha nyitott a szülő és hajlandó magán dolgozni, akkor az ő ügyének, ügyeinek oldásával a gyerek tünetei általában megszűnnek. Ha csak a gyereken tudunk dolgozni, akkor is lehet eredményeket elérni. Persze ezekben az esetekben nem garantált a végleges javulás, de legalább könnyebbé tehetjük a gyerkőc életét. Persze felnőtt-felnőtt esetében is gyakori az egymásra hatás!

A Tudatosság fejlesztése nagy segítség lehet! Erre már sok könyv is lehetőséget ad. Néhány pl.

Ovis-kis iskolásoknak a Titoktündér sorozat, vagy az Egység (Simonváros Katalin és Czigány Csaba)...
Iskolásoknak Esther és Jerry Hicks - Salamon beavató meséi és a sorozat többi tagja
Felnőtteknek pedig Dr. David R. Hawkins műveit (talán a Gyógyulás és felépülés a leggyakorlatiasabb és legközérthetőbb ;), az Elengedés is hasonló, persze érdemes mindezek alapját, az Erő kontra erő-t is elolvasni), Joachim Bauer: Miért érzem azt, amit te?, Dr. Rick Hanson és Dr. Richard Mendius: Buddha-agy könyveit ajánlom első körben.

Persze, ha egy kineziológus van a családban az méginkább aranyat ér! Azt mondod, hogy na persze, de hogy lehetne? Csak elszántság kérdése, hiszen több képzés is indul az év folyamán!
A One Brain első 3 modulját a módszer kidolgozói (is) egy család alapfelszereltségének képzelték el. Olyan gyakorlatokat és ismereteket ad, mellyel a legtöbb "mindennapi" feszültség egyszerűen oldható. Olyan pedagógiai-, pszichológiai és természetgyógyászati elemeket tartalmaz, mely a hétköznapi emberek számára, de akár bárminemű emberi kapcsolatra épülő szakmában is megkönnyíti mindannyiunk életét, és nem utolsó sorban dinamikusan fejleszti Önképünket, emeli egyéni és ezáltal kollektív Tudatszintünket. Azaz - általa - építő hatással leszünk a környezetünkre! Nálunk május 6-n indul új One Brain (kineziológia) tanfolyam, melyre már lehet jelentkezni.

Csodaszép napokat kíván:

Széplaki Viktória, Viki
One Brain - kineziológia - haladó tanár
Reiki tanár
info@harmonizalas.hu

https://magabiztossag.webnode.hu/

https://kiegyensulyozottsag.webnode.hu/

https://gyerekfejlesztes8.webnode.hu/

www.harmonizalas.hu

FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE ide kattintva - a megnyíló űrlap kitöltésével lehetséges.