ÉRZELMEK - a változás kulcsa

2016.03.17

Néha önfejlesztő könyvek és képzések után is csalódottan vesszük észre, hogy még mindig ugyanazon gondokkal küzdünk! Miért? Többnyire az ÉRZELMEK miatt, melyek hol a magasba emelnek, hol a mélybe húznak. Az idő többségében az ÉRZELMEK irányítják a reakcióinkat, és gondolatainkat is meghatározzák. Ha épp jó passzban vagyunk, akkor pl. segítenek megtalálni a megfelelő megoldásokat. Ellenkező esetben pedig még jobban lehúzhatnak, főleg, ha egyre jobban belebonyolódunk az agyalásba, a "Miért épp velem?", "Miért épp most?" és egyebekbe...

Ha nagyon profik vagyunk az érzelmek elfojtásában, akkor más út hijján különböző testi tünetekkel, sokszor allergiával próbálja testünk oldani az egyre fokozódó, tudatalatti feszültséget.

Mit tehetsz, ha unod már mindezt, ha végre változást szeretnél? David R. Hawkins: Elengedés ill. Gyógyulás és felépülés c. könyveit mindenképp a figyelmedbe ajánlom (az elmélet mellett gyakorlati segítséget is kapsz belőlük). És természetesen "külső" segítséget is kérhetsz, vagy meg is tanulhatod az érzelmi stresszek felderítésének, feldolgozásának és oldásának tudományát. 2008 óta foglalkozom egyéni konzultációval és 2013. éve tanítom az érzelmek világának kiismerését, megszelidítésüknek és szolgálatunkba állításuknak lehetőségét. Számodra is nyitva áll az Út! Csak rá kell lépned!

A VÁLTOZÁS KULCSA AZ ÉRZELMEK FELSZÍNRE HOZÁSA, FELDOLGOZÁSA, SEMLEGESÍTÉSE!

Szeretettel:

Széplaki Viktória, Viki
Harmónizálás Képességkibontakoztató Központ
info@harmonizalas.hu

facebookon Harmonizálás (közösségi oldal)

FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE ide kattintva - a megnyíló űrlap kitöltésével lehetséges.