Drámamentes feszültségoldás

2018.05.17

Főleg férfiakban, de néha nőkben is felmerül az igény, hogy olyan külső segítséget kapjanak problémáik kapcsán, melynél nem kell túl sokat beszélniük magukról, a gondjukról... de mégis elindulhatnak a kiegyensúlyozottság, harmónia felé. Érzik, hogy valami nem stimmel velük, de semmi kedvük mélyebben belemenni, drámázni, viszont szeretnék jobban érezni magukat a bőrükben. Ilyen esetekben szoktak megkönnyebbülni a klienseim, amikor megtudják, hogy ez az út is járható, sőt rendszerint mélyreható és tartós eredményeket hoz.

Gyorssegély -ZSIGERI (BELSŐ) ÉRZELMEK ESETÉRE

Érzelmek által kiváltott testérzetek, pl. émelygés, gyomorideg, kipirulás... átmeneti oldására használható.

Tartsa a belső szemzug mellett az orra két oldalát és a szemöldökök közötti részt, amíg együtt nem kezdenek pulzálni, lüktetni.

(Hólyag meridián 1. és Irányító meridián 24,5. pontját)

Hogy működik az említett drámamentes feszültségoldás?

A kineziológia izomtesztelését és az évezredes múltú akupresszúrát ötvözve!

Kétféle módszert is használok, melyekből az egyik (NEP, LEAP) a neurológiai folyamatokat követi végig és stresszmentesíti, a másik (SIPS) pedig testünk elektromos és energetikai rendszeréhez kapcsolódik, a test elektromos paramétereit optimalizálja, és ezzel segíti elő a kiegyensúlyozottságot - ún. stressz indikátor pontokon keresztül.

Hogy néz ki ez a gyakorlatban?

A kliens egy masszázságyon fekszik a hátán. Aktiváljuk az ügyét (általában gondol rá, vagy beszél róla, vagy érinti, mozgatja a problémás fizikai területet). Ezek után az egyes neurológiai területeknek, egyéb struktúráknak, érzelmeknek... megfelelő különböző akupunktúrás pontok érintésével és az alkarra gyakorolt enyhe nyomással ellenőrzöm az izomtónus változását.
Az így észlelhető Energiahiány, vagy Túlenergia esetén megkeresem és alkalmazom az ideális kiegyensúlyozó technikát.

Háttér információk

Van pár, mára hétköznapi mérési módszer, pl. az EKG és EEG, melyeknél az előbbi a szív elektromos feszültségváltozását regisztrálja, az utóbbi pedig az agytevékenység elektromos jeleit vizsgálja.

Az egész test, az izmok, az érzékszervek, a belső szervek működését vezérlő idegrendszer is elektromos impulzusok formájában továbbítja az ingerületeket. Azaz kommunikációjában fontos szerepe van az elektromosságnak. Tehát testünk elektromosságot hoz létre és használ fel.

A sejtek a normál egészségi állapot optimális frekvenciájú rezgéséből bármilyen stressz hatására kibillenhetnek, ami ellenállást hoz létre az elektromos energia termelésében vagy áramlásában. A stressz indikátor pontok, a meridián-áramkörökön keresztül azonnal elérik a stresszállapotokat, az izomteszt segítségével közvetlen sejtszintű elektromos információt adva a stresszről. Az adott stressz által okozott erő-, feszültség- és energiaveszteség ezáltal meghatározható, majd egy speciális akupresszúrás eljárással helyreállítható a homeosztázis, a kiegyensúlyozott működés.

Robert O. Becker M.D. (amerikai orvos) - A test elektromossága - The Body Electric, ill. George Lakovszky: Az élet titka Secret of Life könyvét ajánlom azoknak, akiket mélyebben érdekel a téma.
Ha szeretné kipróbálni a leírt módszert, akkor várom jelentkezését az  info@harmonizalas.hu címen. További részletek ide kattintva olvashatók.

További kellemes napokat kíván:

Széplaki Viktória, Viki
Agyintegráció, stresszoldás, képességfejlesztés...

További cikkeim és blogbejegyzéseim:

https://kiegyensulyozottsag.webnode.hu/cikkek/

https://magabiztossag.webnode.hu/cikkek/