A kiteljesedés felé...

2017.05.28

Milyen jó lenne, ha élveznénk a munkánkat! Néha könnyebb, néha nehezebb eljutni idáig..  Figyelmetekbe ajánlom A szeretet szimfóniája c. fimet, melyben egy fiú történetén át bontakozik ki ez a téma. Néha a kívánncsiság, néha pedig az kell, hogy ne törődjünk bele abba, ami van ("örülj, hogy van munkád! Az luxus lenne, ha még élveznéd is." - hallható olykor Ború nénitől vagy bácsitól. )

A film rádöbbentett, hogy milyen hálás lehetek, hogy hallgattam a belső hajtóerőre és addig kerestem, amíg meg nem találtam A Hivatásom. Mára azzal foglalkozhatok, amit szeretek, ami a legbensőmből jön, sőt árad, és teret ad az embereknek a megkönnyebbülésre, oldódásra... és akár arra, hogy rátaláljanak a saját útjukra.  Olyan érzés jár át, mint egy zeneszerzőt (akár a filmbeli fiút) a hangszeren való játék, miközben kibontakozik az általa érzékelt és közvetített mű, az univerzum ajándékaként.

Persze nekem is végig kellett járni, az idáig vezető utat. Munka, család mellett tanulni, kötelező gyakorlatra, vizsgákra... járni. De megérte!! Megosztom a tapasztaltaimat, hátha segít! A Kiteljesedés felé vezető úton remek elindító vagy előre lendítő - néha akár útmutató is - a Reiki. Nálam ez adta az első erőteljesebb lökést ;) Azt a bizonyos belső hajtóerőt növelte, hogy ne ragadjak meg abban, amiről érzem, hogy nem az én utam. Ráadásként segít ráhangolódni a különböző rezgésekre, melyekről mára a modern fizika is kimondta, hogy mindent átjárnak, ami körülvesz minket. Ez sokszor könnyíti meg az ember dolgát!
Aztán a kineziológia vitt tovább.  Segítségével feltárulnak

  • a tudatostól a tudatalattin át a tudattalan érzések,
  • a lelkünkből fakadótól a genetikain át a generációs minták,
  • az önmagunkkal és másokkal való őszintébb és hatékonyabb kommunikáció módjai,
  • testi tüneteink mélyebb üzenetei,
  • az energetikai rendszerünkkel való kapcsolatok...

Az elején az izomteszteléssel és az alap eszközökkel ismertet meg, aztán - legalább is az általam először tanult és mára tanított One Brain ág - fokozatosan nyitja ki számunkra a világot azáltal, hogy egyre mélyebb ön- és emberismeretre ad lehetőséget.

Miért? Hogy rátaláljunk a végtelen lehetőségek forrására magunkban és másokban egyaránt!

Ha szeretnél előre lépni lényegi célod felé, kipróbálnád az általam is bejárt ösvényeket és megtisztelsz a bizalmaddal, akkor szívesen leszek a társad az út következő szakaszán ;)

Az egyéni konzultációról itt, a csoportfoglalkozásokról pedig itt olvashatsz.

Az info@harmonizalas.hu címen érsz el a legkönnyebben.

További csodaszép napot kíván:
Széplaki Viktória, Viki
Reiki, Kineziológia - One Brain tanár, segítő

https://magabiztossag.webnode.hu/
https://kiegyensulyozottsag.webnode.hu/
https://gyerekfejlesztes8.webnode.hu/
www.harmonizalas.hu

FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE ide kattintva - a megnyíló űrlap kitöltésével lehetséges.

És a teljes film - magyar hanggal:

https://videa.hu/videok/nagyvilag/a-szeretet-szimfoniaja-talan-maradhat-mLRry1m43LBrI7h5

A szeretet szimfóniája egyik betétdala - SOMETHING INSIDE:

https://www.youtube.com/watch?v=3itqF3eoXaY&list=PL95D2B55A50CF628F&index=3